Voortgang bouw J.J. Hamelinkstraat in beeld

Geplaatst op

Hillen en Roosen gaat hard met de bouw van de 297 nieuwe woningen langs de Schipholweg. Een jaar geleden gingen de eerste palen de grond in. Nu zijn de vormen van de 3 woongebouwen al goed te zien. Bent u benieuwd naar hoe het gaat? In de video is te zien hoe ver we op dit moment zijn.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

Samen met bouwbedrijf Hillen & Roosen werken we toe naar het hoogste punt. We verwachten dat punt rond de zomer te halen. Rond die periode starten we ook met het adverteren van deze woningen. Wanneer dit precies is, kondigen we aan op de websites van Woonservice en Elan Wonen. Het is de bedoeling dat de 1e bewoners eind 2023 hun sleutel krijgen.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer