Voortgang bouw J.J. Hamelinkstraat in beeld

Geplaatst op
Hamelinkstraat

Hillen en Roosen gaat hard met de bouw van de 297 nieuwe woningen langs de Schipholweg. Een jaar geleden gingen de eerste palen de grond in. Nu zijn de vormen van de 3 woongebouwen al goed te zien. Bent u benieuwd naar hoe het gaat? In de video is te zien hoe ver we op dit moment zijn.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

Samen met bouwbedrijf Hillen & Roosen werken we toe naar het hoogste punt. We verwachten dat punt rond de zomer te halen. Rond die periode starten we ook met het adverteren van deze woningen. Wanneer dit precies is, kondigen we aan op de websites van Woonservice en Elan Wonen. Het is de bedoeling dat de 1e bewoners eind 2023 hun sleutel krijgen.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

SIG ondertekening 1

Ondertekening samenwerking Stichting SIG en Elan Wonen

Op maandag 18 september 2023 ondertekenden Stichting SIG en Elan Wonen een samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwbouw aan de Schipholweg in Haarlem. SIG is een organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking. SIG-bestuurder Jan Kroft: “We zijn er trots op dat we 20 cliënten in een nieuwe woning kunnen huisvesten en hen samen met goede begeleiding een mooie volgende stap kunnen bieden. Op een mooie locatie en ook nog eens op loopafstand van onze Buurtwinkel Hof van Leijh.”
Lees meer
10

Kijkmiddag in J.J. Hamelinkstraat

Tussen de Schipholweg en J.J. Hamelinkstraat in Haarlem bouwt Elan Wonen 3 woonblokken. Hier worden 198 sociale huurwoningen met 1-, 2- en 3-kamerwoningen neergezet. Maandag 4 september konden de eerste kandidaat-huurders de woningen bekijken. Deze woningen worden vanaf het najaar in fases opgeleverd.
Lees meer
Betalingsachterdstand

Huurtoeslag over 2022 aanvragen? Doe dat vóór 1 september

Huurtoeslag. Misschien had u er in 2022 ook recht op, maar heeft u het niet aangevraagd. Laat geen geld liggen en maak op toeslagen.nl/kaniktoeslagkrijgen een proefberekening. Dan ziet u meteen hoeveel toeslag u kunt krijgen. Vergeet daarna niet om de huurtoeslag aan te vragen. Dat kan nog tot en met 1 september via Mijn Toeslagen.
Lees meer