Verse friet bij het Haemstedeplein

Geplaatst op

Het project is bijna halverwege de planning; een mooi moment om samen te vieren. Hoewel het hagelde en regende kwamen er maar liefst 75 mensen gezellig langs. Onze sociaal projectleider Sandra van Wijk blijkt van alle markten thuis te zijn en bood zich spontaan aan als hoofd snack. Gelukkig klaarde het weer op en stond iedereen nog lekker na te kletsen met elkaar. Het initiatief werd gewaardeerd door zowel de huurders als werknemers. "Hartstikke leuk dat jullie dit doen en de friet is ook nog eens echt heel lekker. Niet van die slappe dingen."

Meer info

Elan Wonen verbetert in Heemstede de woningen aan het Haemstedeplein, de Haemstedelaan, Zandvaartkade en Eikenlaan. Bij de woningverbetering voeren wij onderhoud uit én nemen wij energiebesparende maatregelen. Het gaat in totaal om 69 woningen. Bekijk de projectpagina van het Haemstedeplein voor meer informatie.

Haemstedeplein collage

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer