Schade door storm: Wie belt u?

Geplaatst op
Stormschade

De komende maanden kan het soms hard waaien. Het KNMI waarschuwt dan met code geel, oranje of rood voor storm en harde windstoten. In dit nieuwsbericht leest u wie u belt in het geval van stormschade.

Heeft u geen spoedsituatie, maar is de brandweer toch nodig?

Bel dan 0900 - 0904.  Is er wel sprake van spoed of een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.

Het telefoonnummer 0900-0904 is 24 uur per dag bereikbaar voor alle niet-spoedeisende meldingen, waarbij u de brandweer nodig heeft. U wordt gevraagd de plaatsnaam in te spreken waar u de melding voor doet. De centrale verbindt u door met de regionale meldkamer. Zo wordt u snel geholpen en blijft de 112-lijn vrij voor levensbedreigende en spoedeisende situaties.

Klik op deze link om te zien wanneer u de brandweer belt.

Er is stormschade aan uw woning of flat

In dit geval is het belangrijk dat u ook Elan Wonen belt. Zodra het veilig is, komen wij bij u langs om de schade te bekijken. U bereikt Elan Wonen op (023) 515 98 59.

Let altijd op de veiligheid van uzelf én anderen

Tijdens een storm is het bovenal belangrijk dat u en anderen veilig zijn. Ga dus niet naar buiten wanneer het KNMI een belangrijke weerswaarschuwing geeft. En ga ook niet naar buiten als er stormschade ontstaat, zoals vallende bomen of rondwaaiende dakpannen.

Meer informatie vindt u op www.brandweer.nl/geenspoed

Heeft u schade aan spullen door de storm? Doe dan een beroep op uw inboedelverzekering

Heeft u schade aan uw spullen? Bijvoorbeeld vloerbedekking of tuinmeubels? Neem dan contact op met uw inboedelverzekering. Elan Wonen vergoedt geen schade aan spullen.  

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Woningverbetering_klusser

Een reparatie melden via onze website

Heeft u een reparatie in huis? En wilt u dit doorgeven? Gebruik dan het formulier op www.elanwonen.nl/reparatie-melden. Op deze pagina kunt u stap voor stap aangeven waar de reparatie zich bevindt en wat er precies kapot is. Als u het formulier heeft ingevuld, krijgt Elan Wonen hier een melding van. Wij maken dan een afspraak met u.
Lees meer
Muurschildering_Nagtzaamplein_2_kln

Terugblik op muurschildering Nagtzaamplein

Aan het Nagtzaamplein in Haarlem zijn 2 woningen van Elan Wonen opgefleurd met een muurschildering. Het ontwerp is gemaakt door kunstenaar Munir de Vries. Bewoners uit de buurt hebben meegedacht over het ontwerp.
Lees meer
Elan20220922-0497

Nominatie Hof van Leijh voor Lieven de Key Penning

De vakjury heeft de deelnemers van de Lieven de Key Penning bekend gemaakt. Uit vele spraakmakende projecten in Haarlem is Hof van Leijh, samen met nog 9 projecten, geselecteerd. Wij hopen natuurlijk dat Faro Architecten de prijs in ontvangst mag nemen. Stemt u ook mee?
Lees meer