Nominatie Hof van Leijh voor Lieven de Key Penning

Geplaatst op
Elan20220922-0497

De vakjury heeft de deelnemers van de Lieven de Key Penning bekend gemaakt. Uit vele spraakmakende projecten in Haarlem is Hof van Leijh, samen met nog 9 projecten, geselecteerd. Wij hopen natuurlijk dat Faro Architecten de prijs in ontvangst mag nemen. Stemt u ook mee?

Hof van Leijh

In dit plan wordt de overgang tussen twee verschillende schalen en sferen gemaakt. De stadse allure van één van Haarlems mooiste invalswegen versus het intieme, dorpse karakter aan de noordzijde, in de luwte van de hoogbouw. Het entreegebouw herbergt een grote verscheidenheid aan appartementen, waarvan ongeveer de helft is bestemd voor mensen met een zorgindicatie en een aantal voor verstandelijk beperkten.

Breng hier uw stem uit!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stormschade

Schade door storm: Wie belt u?

De komende maanden kan het soms hard waaien. Het KNMI waarschuwt dan met code geel, oranje of rood voor storm en harde windstoten. In dit nieuwsbericht leest u wie u belt in het geval van stormschade.
Lees meer
Woningverbetering_klusser

Een reparatie melden via onze website

Heeft u een reparatie in huis? En wilt u dit doorgeven? Gebruik dan het formulier op www.elanwonen.nl/reparatie-melden. Op deze pagina kunt u stap voor stap aangeven waar de reparatie zich bevindt en wat er precies kapot is. Als u het formulier heeft ingevuld, krijgt Elan Wonen hier een melding van. Wij maken dan een afspraak met u.
Lees meer
Muurschildering_Nagtzaamplein_2_kln

Terugblik op muurschildering Nagtzaamplein

Aan het Nagtzaamplein in Haarlem zijn 2 woningen van Elan Wonen opgefleurd met een muurschildering. Het ontwerp is gemaakt door kunstenaar Munir de Vries. Bewoners uit de buurt hebben meegedacht over het ontwerp.
Lees meer