Nieuws over het gebruik van MijnWoonservice.nl

Geplaatst op

Onlangs heeft de website MijnWoonservice.nl een metamorfose ondergaan. De site gebruik nu de digitale tool DAK. Deze tool wordt ook ingezet in andere regio's. Bij het reageren op een huurwoning zien woningzoekenden op dit moment niet hun voorlopige positie en het aantal reacties bij de woningen. Hierdoor weten woningzoekenden niet hoeveel kans zij maken op het huis waarop ze hebben gereageerd. Gelukkig komen de reacties wél bij de corporatie binnen. Het heeft dus zeker zin voor woningzoekenden om te blijven reageren via www.mijnwoonservice.nl!

MijnWoonservice biedt haar excuses aan voor het ongemak. Zij, en ook Elan Wonen, begrijpen dat de situatie vervelend is, maar vragen nog even geduld. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de functionaliteiten op de website weer werkend te krijgen. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Verse friet bij het Haemstedeplein

Op woensdag 17 april trakteerden we de bewoners en de werknemers van Bouwgroep Horsman & Co van renovatieproject Haemstedeplein op een lekker frietje met snack.
Lees meer

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer