Nieuws over het gebruik van MijnWoonservice.nl

Geplaatst op

Onlangs heeft de website MijnWoonservice.nl een metamorfose ondergaan. De site gebruik nu de digitale tool DAK. Deze tool wordt ook ingezet in andere regio's. Bij het reageren op een huurwoning zien woningzoekenden op dit moment niet hun voorlopige positie en het aantal reacties bij de woningen. Hierdoor weten woningzoekenden niet hoeveel kans zij maken op het huis waarop ze hebben gereageerd. Gelukkig komen de reacties wél bij de corporatie binnen. Het heeft dus zeker zin voor woningzoekenden om te blijven reageren via www.mijnwoonservice.nl!

MijnWoonservice biedt haar excuses aan voor het ongemak. Zij, en ook Elan Wonen, begrijpen dat de situatie vervelend is, maar vragen nog even geduld. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de functionaliteiten op de website weer werkend te krijgen. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zelfstandig wonen in Hof van Clothilde

De allereerste bewoners verhuizen inmiddels naar ons splinternieuwe Hof van Clothilde! Onder deze bewoners bevinden zich ook cliënten van Philadelphia Zorg, die nu hun thuis hebben gevonden in de moderne nieuwbouwappartementen. Philadelphia Zorg is een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt om hun eigen leven te leiden volgens hun eigen wensen.
Lees meer

Blije eerste bewoners in Hof van Clothilde

Op donderdag 11 januari kregen de eerste huurders van Hof van Clothilde de sleutel van hun gloednieuwe woning. Elan Wonen realiseert in totaal 297 nieuwe woningen op deze locatie. Het eerste gebouw is klaar, wat betekent dat 73 appartementen nu beschikbaar zijn.
Lees meer