Marieke Heilbron herbenoemd als directeur-bestuurder

Geplaatst op

Per 1 mei 2024 is Marieke Heilbron herbenoemd als directeur-bestuurder van Elan Wonen.

De raad van commissarissen van Elan Wonen heeft Marieke aangedragen voor herbenoeming. Voorzitter Christine van den Berg: “Marieke heeft de afgelopen 4 jaar aangetoond een bekwame en betrouwbare bestuurder te zijn die zich inzet voor de doelen van Elan Wonen: betaalbare huisvesting, nieuwbouw en renovatie, verduurzaming en leefbaarheid. We zijn dan ook erg blij dat zij zich de komende jaren wil blijven inzetten voor Elan Wonen.”

Ook de bewonersraad is blij dat de samenwerking met Marieke wordt verlengd. Voorzitter Cor Beerthuizen: “Marieke is een fantastische bestuurder met een grote openheid naar de bewonersraad. Er wordt naar ons geluisterd en Marieke legt met argumenten uit waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. We kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking.”

En Marieke zelf? Die is ook blij! “Deze eerste jaren zijn omgevlogen en er is nog veel te doen! Ik kijk er enorm naar uit om me samen met alle medewerkers en partners van Elan Wonen ook de komende jaren in te zetten voor goed wonen in Haarlem en Heemstede.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer

Dag van de Architectuur op 15 en 16 juni

Ieder jaar organiseert het ABC Architectuurcentrum een Dag van de Architectuur. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni. In dit weekend worden bijzondere rondleidingen verzorgd in en rond speciale locaties in Haarlem. Het thema van de Dag van de Architectuur is ‘Ruimte maken’.
Lees meer

Verse friet bij het Haemstedeplein

Op woensdag 17 april trakteerden we de bewoners en de werknemers van Bouwgroep Horsman & Co van renovatieproject Haemstedeplein op een lekker frietje met snack.
Lees meer