Laat uw huisdieren nakijken bij de Dierenbescherming

Geplaatst op

Op zaterdag 21 januari kunnen bewoners van Europawijk en Molenwijk hun huisdieren laten nakijken door een dierenarts van de Dierenbescherming. Tussen 10.00 en 14.00 zijn medewerkers van de Dierenbescherming aanwezig in Wijkcentrum De Wereld in Schalkwijk. Dit aanbod is voor diereigenaren die door financiële problemen moeilijk of niet meer voor hun huisdier(en) kunnen zorgen.

De dierenarts kijkt de huisdieren na

Als het nodig is, gaat hij de dieren enten, chippen, ontvlooien en ontwormen. Ook worden gebitten, ogen, oren en nagels worden gecontroleerd. Daarnaast helpt de Dierenbescherming bij voer, kattengrit, krabpalen en speeltjes. U kunt eventueel een vervolgafspraak maken voor castratie, sterilisatie of een andere behandeling.

Het bezoek is gratis voor Haarlemmers met een HaarlemPas of VoedselbankPas

Heeft u geen pas? Dan betaalt u een kleine vergoeding van € 2,50 per huisdier.

Wilt u graag gebruikmaken van dit aanbod van de Dierenbescherming

Meldt u dan aan. Dit kan telefonisch of via WhatsApp via telefoonnummer: 06 20 37 96 09.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Verse friet bij het Haemstedeplein

Op woensdag 17 april trakteerden we de bewoners en de werknemers van Bouwgroep Horsman & Co van renovatieproject Haemstedeplein op een lekker frietje met snack.
Lees meer

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer