Kijkdag Hof van Clovis

Geplaatst op

Het was een komen en gaan op de bouwplaats van ons nieuwste woongebouw. Meer dan 750 potentiële huurders waren uitgenodigd om een kijkje te nemen in de appartementen in Hof van Clovis.

Hoewel er nog veel moet gebeuren voordat bewoners hier kunnen wonen, verwachten we eind mei 106 nieuwe sociale huur woningen op te leveren. Een mooie uitbreiding op de 73 appartementen die we eerder dit jaar al opleverde in het blok ernaast.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer