Kalender 2023

Geplaatst op

Bereikbaarheid werkdagen

Op alle overige werkdagen kunt u op normale tijden bij ons terecht. U kunt ons bellen van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. Op telefoonnummer 023) 515 98 59.

Meldkamer

Belt u Elan Wonen tijdens feestdagen of buiten openingstijden, dan wordt u automatisch doorverbonden met de Meldkamer. Uiterste noodgevallen zoals gesprongen waterleidingen, elektriciteitsstoringen, inbraak kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week melden. De Meldkamer regelt dat zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen om het probleem te verhelpen.

Feestdagen

In 2023 zijn we op de volgende feestdagen gesloten:

  • op zaterdag 1 januari in verband met Oud en Nieuw

  • op donderdag 27 april (Koningsdag)

  • op donderdag 19 mei (Hemelvaart)

  • op maandag 29 mei (Pinksteren)

  • ...

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer