Jaarverslag bewonersraad 2023

Geplaatst op

De bewonersraadleden zijn huurders van Elan Wonen. Zij zijn adviseur van het bestuur van Elan Wonen en hebben invloed op de beleidsvorming. De leden worden vroegtijdig betrokken bij relevante beleidsvormings- en besluitvormingsprocessen.

Lees hier het jaarverslag van de bewonersraad

Jaarvergadering

Op donderdag 18 januari 2024 organiseerde de bewonersraad een jaarvergadering. Tijdens deze vergadering wilden de leden andere huurders meer vertellen over hun activiteiten van het afgelopen jaar. Er is een oproep gedaan in het bewonersblad dat begin december is verschenen. Door te weinig aanmeldingen en last minute afzeggingen heeft de bewonersraad helaas vergadering moeten annuleren.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zelfstandig wonen in Hof van Clothilde

De allereerste bewoners verhuizen inmiddels naar ons splinternieuwe Hof van Clothilde! Onder deze bewoners bevinden zich ook cliënten van Philadelphia Zorg, die nu hun thuis hebben gevonden in de moderne nieuwbouwappartementen. Philadelphia Zorg is een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt om hun eigen leven te leiden volgens hun eigen wensen.
Lees meer

Blije eerste bewoners in Hof van Clothilde

Op donderdag 11 januari kregen de eerste huurders van Hof van Clothilde de sleutel van hun gloednieuwe woning. Elan Wonen realiseert in totaal 297 nieuwe woningen op deze locatie. Het eerste gebouw is klaar, wat betekent dat 73 appartementen nu beschikbaar zijn.
Lees meer