Jaarverslag bewonersraad 2023

Geplaatst op

De bewonersraadleden zijn huurders van Elan Wonen. Zij zijn adviseur van het bestuur van Elan Wonen en hebben invloed op de beleidsvorming. De leden worden vroegtijdig betrokken bij relevante beleidsvormings- en besluitvormingsprocessen.

Lees hier het jaarverslag van de bewonersraad

Jaarvergadering

Op donderdag 18 januari 2024 organiseerde de bewonersraad een jaarvergadering. Tijdens deze vergadering wilden de leden andere huurders meer vertellen over hun activiteiten van het afgelopen jaar. Er is een oproep gedaan in het bewonersblad dat begin december is verschenen. Door te weinig aanmeldingen en last minute afzeggingen heeft de bewonersraad helaas vergadering moeten annuleren.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer

Dag van de Architectuur op 15 en 16 juni

Ieder jaar organiseert het ABC Architectuurcentrum een Dag van de Architectuur. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni. In dit weekend worden bijzondere rondleidingen verzorgd in en rond speciale locaties in Haarlem. Het thema van de Dag van de Architectuur is ‘Ruimte maken’.
Lees meer