Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

Geplaatst op

Extra sociale huurwoningen in Haarlem
De 114 sociale huurwoningen, bestaande uit 2-, 3- en 4-kamerwoningen, zijn ontworpen om diverse huishoudens te huisvesten, variërend van 1- en 2-persoonshuishoudens met een beperkt inkomen tot 1-oudergezinnen, ouderen en grote gezinnen.

De ondertekening van deze overeenkomsten is een belangrijke stap om ons woningaanbod verder uit te breiden. We willen hiermee tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar betaalbare huurwoningen in Haarlem. De keuze voor HIGH5 past perfect bij onze strategie om betaalbare woningen van hoge kwaliteit te creëren die voldoen aan de behoeften van verschillende huishoudens. We kijken ernaar uit om samen te werken met HBB Groep en Hoorne Vastgoed om dit ambitieuze project tot een succes te maken.

Marieke Heilbron, directeur-bestuurder van Elan Wonen
Los Angeles

Stadse dynamiek

HIGH5, onderdeel van de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid, belooft een levendige mix van wonen, winkelen, bedrijvigheid, cultuur en maatschappelijke voorzieningen te worden. Met in totaal 569 koop- en huurappartementen, een parkeergarage en commerciële bedrijfsruimte, zal HIGH5 een dynamische toevoeging zijn aan het stadslandschap van Haarlem.

Als ontwikkelaars zijn wij stevig verankerd in de regio Haarlem en deze verbinding is van belang voor de stedelijke vernieuwing van Haarlem. In de vijf gebouwen van HIGH5 komen er 569 koop- en huurappartementen bij, waaronder 114 sociale huurwoningen voor Elan Wonen. Daar geven we een high five voor!

Martijn van de Poll, Algemeen Directeur van HBB Groep, en Arnout Vos, Directeur Ontwikkeling bij Hoorne Vastgoed

Klaar in 2027

Het project, ontworpen door LEVS Architecten uit Amsterdam, belooft een harmonieuze mix te bieden van stedelijke dynamiek en een parkachtige sfeer. Met de verwachte oplevering in 2027, zal HIGH5 een nieuwe standaard zetten voor hedendaags wonen in Haarlem.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer

Kijkdag Hof van Clovis

Het was een komen en gaan op de bouwplaats van ons nieuwste woongebouw. Meer dan 750 potentiële huurders waren uitgenodigd om een kijkje te nemen in de appartementen in Hof van Clovis.
Lees meer