Bouw 350 woningen op Delftplein stap dichterbij

Geplaatst op

Deze woningen komen grotendeels op Haarlems grondgebied, maar ook deels op grondgebied van Velsen. Daarom werken beide gemeentes samen om de gemeentegrens zo te verleggen dat het project optimaal kan worden uitgevoerd. Dit vraagt om een grenscorrectie.

Mooi nieuws dat de Haarlemse gemeenteraad nu heeft ingestemd met de uitwerking van deze grenscorrectie. De gemeenteraad van Velsen heeft dit al op 4 juli gedaan. Dit brengt ons een stap dichter bij de realisatie van deze mooie woonbuurt!

Zo gaat het nu verder: Bouw 350 woningen op Delftplein stap dichterbij | Gemeente Haarlem

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Informatie over zonnepanelen

Huurders van Elan Wonen hebben de afgelopen jaren de kans gekregen om zonnepanelen te laten plaatsen. Deze zonnepanelen zijn geïnstalleerd door Sungevity.
Lees meer

Start bouw 50 sociale huurappartementen in het Schoterkwartier

De bouw van 50 nieuwe sociale huurappartementen in het Schoterkwartier in Haarlem is officieel gestart. Deze woningen maken deel uit van de tweede fase van de transformatie van het voormalige Deliterrein, waar in totaal 108 energiezuinige woningen worden gerealiseerd door gebiedsontwikkelaar AM. De appartementen worden ondergebracht in een fraaie woontoren van bijna 58 meter hoog, met een prachtig uitzicht op het water.
Lees meer

Zorg voor vrije vluchroutes in een flat

In het geval van brand moet iedere bewoner snel naar buiten kunnen vluchten. Ook moeten hulpverleners ruim baan hebben om te kunnen helpen. Om deze redenen moeten alle gemeenschappelijke vluchtroutes vrij zijn van obstakels. Dit geldt voor iedere gang, trappenhuis, galerij en algemene entree.
Lees meer