Aan de slag! Verduurzamen in de Eksterlaan

Geplaatst op
Elan20221006-132 (1)

We zijn in verschillende wijken aan de slag met het verduurzamen van onze woningen. Binnenkort komt daar weer een project bij. Vandaag ondertekenden we de samenwerking met BAM Wonen voor het verduurzamen van 69 portiekwoningen in de Eksterlaan in Haarlem. Deze woningen krijgen onder andere:


  • Nieuw isolatieglas

  • Nieuwe ventilatieroosters

  • Nieuwe dakgoot

  • Dakisolatie

  • Spouwisolatie

  • Nieuwe voordeuren

  • Zonnepanelen

 Na de bouwvak informeren we de bewoners over de woningverbetering, de werkzaamheden en hoe BAM dat gaat aanpakken. In het voorjaar van 2024 gaan we met de uitvoering aan de slag.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

SIG ondertekening 1

Ondertekening samenwerking Stichting SIG en Elan Wonen

Op maandag 18 september 2023 ondertekenden Stichting SIG en Elan Wonen een samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwbouw aan de Schipholweg in Haarlem. SIG is een organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking. SIG-bestuurder Jan Kroft: “We zijn er trots op dat we 20 cliënten in een nieuwe woning kunnen huisvesten en hen samen met goede begeleiding een mooie volgende stap kunnen bieden. Op een mooie locatie en ook nog eens op loopafstand van onze Buurtwinkel Hof van Leijh.”
Lees meer
10

Kijkmiddag in J.J. Hamelinkstraat

Tussen de Schipholweg en J.J. Hamelinkstraat in Haarlem bouwt Elan Wonen 3 woonblokken. Hier worden 198 sociale huurwoningen met 1-, 2- en 3-kamerwoningen neergezet. Maandag 4 september konden de eerste kandidaat-huurders de woningen bekijken. Deze woningen worden vanaf het najaar in fases opgeleverd.
Lees meer
Betalingsachterdstand

Huurtoeslag over 2022 aanvragen? Doe dat vóór 1 september

Huurtoeslag. Misschien had u er in 2022 ook recht op, maar heeft u het niet aangevraagd. Laat geen geld liggen en maak op toeslagen.nl/kaniktoeslagkrijgen een proefberekening. Dan ziet u meteen hoeveel toeslag u kunt krijgen. Vergeet daarna niet om de huurtoeslag aan te vragen. Dat kan nog tot en met 1 september via Mijn Toeslagen.
Lees meer