Servicekosten

De servicekosten bestaan uit bedragen voor diensten. Bijvoorbeeld diensten van een wijkbeheerder. U en wij zorgen namelijk samen voor uw woonomgeving. Of misschien betaalt u voor de glasverzekering. Dan is uw glas binnen en buiten uw woning verzekerd.

Voorschotbedrag

In sommige gebouwen betaalt u niet alleen huur. Maar ook een bedrag voor stookkosten, water, algemene elektra, schoonmaakkosten of een tuinfonds. Dit heet een voorschotbedrag, omdat u vooraf betaalt. Sommige bedragen weten we van tevoren, zoals schoonmaakkosten en het tuinfonds. Andere bedragen schatten we. Daarover krijgt u elk jaar een brief.

Afrekening levering van diensten

Betaalt u tegelijk met uw huur ook stookkosten of water? Dan berekenen we elk jaar het verschil tussen wat u betaalde en de echte kosten.

Betaalde u te veel? Dan krijgt u geld terug. Dit kan alleen als uw rekeningnummer bij ons bekend is. Moest u ons nog iets betalen? Dan trekken wij deze kosten af van het bedrag dat u terugkrijgt.

Waren de kosten hoger dan waarvoor u betaalde? Dan betaalt u extra. U maakt het bedrag van de factuur aan ons over. Heeft u een automatische incasso bij ons? Dan kunt u ons opdracht geven het bedrag van uw rekening af te schrijven.

Wijziging voorschot stookkosten

Op uw afrekening stookkosten staat het nieuwe voorstel voor uw voorschotbedrag. Bent u het niet eens met uw nieuwe voorschotbedrag? Dan kunt u dit wijzigen met het formulier Aanpassen voorschotbedrag stookkosten.  

Mijn Elan Wonen

U kunt uw voorschotbedrag ook makkelijk wijzigen via Mijn Elan Wonen.

Zelf eenvoudig uw huurderzaken online regelen?

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden