Wij verkopen in Haarlem casco kluswoningen. De verkoop is gestart van de 17 woningen die aan de buitenzijde zijn gerenoveerd. De binnenzijde kunnen kopers zelf verder afbouwen.

Deze casco kluswoningen in Haarlem staan in een sfeervolle buurt: de Amsterdamsebuurt. Handig gelegen tussen het centrum en de uitvalswegen. Binnen 5 minuten fietsen sta je op de Grote Markt. Aan de Amsterdamstraat vind je een supermarkt en andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook zitten er meerdere eetgelegenheden, zoals een lunchroom. De buurt is bovendien de laatste jaren al flink opgeknapt.

Het gaat om de woningen in de Alberdingk Thijmstraat 1 t/m 35.  Deze woningen liggen tegenover de gerenoveerde klushuizen van fase 2.

Casco kluswoningen

De 17 woningen zijn aan de buitenzijde volledig gerenoveerd. Ze hebben een uitbouw, dakopbouw en dakterras. De kopers kunnen de woningen van binnen naar eigen wensen af klussen. Hierbij kun je zelf de plattegrond en afwerking van je woning bepalen!

Vanaf oktober 2021 in de verkoop

De eerste woningen zijn verkocht. De woningen worden in fases aangeboden door makelaar Mooijekind Vleut Makelaars in Haarlem. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 023-542 02 44. Is zo’n casco kluswoning iets voor jou? Houd Funda en de website van de makelaar in de gaten. 

Waarom verkoopt Elan Wonen deze woningen?

We verkopen deze woningen om in de Amsterdamsebuurt meer menging tussen hoge en lage inkomens te krijgen. In de Amsterdamsebuurt knappen we ook 74 vergelijkbare woningen op die na de renovatie wel weer sociaal verhuurd worden. Zo blijven er voldoende woningen beschikbaar voor mensen met een bescheiden of modaal inkomen.