Terug naar overzicht

Land in Zicht (Haarlem)

Haarlem

Over dit project

Nieuwbouw woontoren Indigo met uitzicht op het Spaarne.

Opgeleverd: december 2016.


Locatie

'Land in Zicht' aan het Spaarne (Haarlem).

Nieuwbouw

Aan de Botterboulevard in Haarlem zijn door Strukton Projectontwikkeling drie woontorens met in totaal 105 appartementen gerealiseerd. Eén toren met 25 koopappartementen is door Strukton verkocht. Elan Wonen heeft de middelste toren, genaamd Indigo, 'turn key' van Strukton afgenomen. Deze toren heeft 19 sociale huurappartementen en 7 vrije sector huurappartementen.   

Verkooponderzoek Aquaverde-toren

Elan Wonen heeft de hoogste woontoren, genaamd Aquaverde, in zijn geheel verkocht. De 54 appartementen in die toren zijn dus niet individueel te koop via Elan Wonen. Dit verkoopproces is onderdeel van een bredere vernieuwing van onze vastgoedstrategie. Vanuit de nieuwe Woningwet richten wij ons nog nadrukkelijker op sociale huurwoningen voor mensen met bescheiden inkomens.   

Samen met

Rphs+ Architecten (Voorburg) en Strukton Projectontwikkeling B.V. (Utrecht).

Planning

Start: derde kwartaal 2014.
Opgeleverd: 26 appartementen Indigo-toren van Elan Wonen: december 2016.

Bijzonder

Op deze fraaie locatie met uitzicht over het water en/of de stad wordt voor woningzoekenden een mix van sociale en vrije sector huurappartementen en koopappartementen gerealiseerd. Dit bevordert de doorstroming op de Haarlemse woningmarkt. De appartementen voldoen aan moderne woonwensen. Elk huurappartement beschikt over twee slaapkamers, een eigen buitenruimte en berging en energielabel A++.  

Meer informatie

De 19 sociale huurappartementen van Elan Wonen in de middelste Indigo-toren zijn vanaf 13 oktober 2016 via MijnWoonservice.nl aangeboden. Eventueel nog beschikbare vrije sector huurappartementen Land in Zicht vindt u in het aanbod 'huren in de vrije sector'.  Meer specificaties van de 26 huurappartementen vindt u in de online verhuurbrochure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze informatie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 


Algemeen

 • Plaats Haarlem

Planning

 • Status Gereed
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden