Vanwege het corona-virus is onze Woonwinkel momenteel gesloten. Veel van uw huurzaken kunt u online regelen via mijn.elanwonen.nl. Klik op deze link voor onze actuele maatregelen en bereikbaarheid.

Geen objecten gevonden

Corona: Maatregelen & bereikbaarheid Elan Wonen

Publicatiedatum: 13-03-2020

Elan Wonen volgt de maatregelen van het RIVM en de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij willen besmetting voor u en voor ons vermijden.

Op deze pagina vindt u de actuele stand van zaken rondom onze maatregelen en bereikbaarheid:

 • Onze woonwinkel is momenteel gesloten, vanwege de corona-maatregelen van de overheid.

  U kunt ons per telefoon én e-mail bereiken:
  Bel (023) 515 98 59 of mail naar klantenserviceelanwonennl.
  Wij adviseren u per e-mail contact met ons te zoeken. Wanneer u belt; houd rekening met een langere wachttijd.
 • Heeft u binnenkort een afspraak met een medewerker van Elan Wonen? Dan vindt deze afspraak telefonisch plaats of deze wordt verzet. U wordt hierover op tijd geïnformeerd.

 • Heeft uw reparatie spoed? Dan wordt deze uitgevoerd. Bel ons voor een spoedreparatie op (023) 515 98 59.

 • Reparaties die geen spoed hebben, worden op een later tijdstip uitgevoerd. U kunt na de coronacrisis zelf contact met ons opnemen hierover.
 • Onze wijkbeheerders zijn op dit moment alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Voor uw én hun gezondheid zijn zij minder aanwezig in de wijk.

 • De kans bestaat dat een partner en / of aannemer van Elan Wonen nog wel werkzaamheden uitvoert in of rond uw complex. Hierbij wordt gepaste afstand tot u als huurder gehouden. Ook worden de gezondheidsmaatregelen van de overheid en het RIVM toegepast. 

 • Nu mensen meer thuis zijn vanwege de coronacrisis, bestaat de kans dat onderlinge irritaties de overhand krijgen. Ook in deze tijd helpen de mensen van Meerwaarde voor buurtbemiddeling. Lees hier meer over hun hulp en wat ze voor u kunnen betekenen. 

Deze maatregelen zijn genomen op basis van het advies van de overheid op maandag 23 maart. Wanneer de overheid extra maatregelen neemt, volgen we deze uiteraard op, 

Wij begrijpen dat de omstandigheden niet ideaal zijn en dat u hier mogelijk hinder van ervaart. Toch rekenen wij op uw begrip en medewerking.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden