Geen objecten gevonden

Gasverbruik bijna gehalveerd

Publicatiedatum: 22-11-2018

Drie jaar geleden is de seniorenwoning van huurder Adri Klaasse Bos energetisch verbeterd. Denk aan maatregelen als het isoleren van het dak, de buitenmuren en de vloer. Mevrouw Klaasse Bos vertelt enthousiast: “Het is goed voor het milieu én ik bespaar ongeveer 700 euro per jaar. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee.” 

Warme voeten

De seniorenwoningen aan de Blinkertlaan zijn voorzien van een extra isolatielaag. Hierbij spuiten ze kleine grijze isolatiekorrels in tussen de binnen- en buitenmuren. Ook onder het dak en onder de vloer is een extra laag aangebracht. “Ik woon op een hoek en mijn huis is dus bijna rondom aangepakt. Voorheen had ik altijd koude voeten in huis en zette ik de ventilatieroosters dicht. Dat hoeft nu niet meer. Mijn voeten zijn weer heerlijk warm. Vooral in de herfst of het voorjaar merk ik verschil. Als de zon dan weg is, werd het altijd zo kil in huis. Nu blijft de warmte veel beter hangen.”

Keurig

“Alle huizen hier zijn aangepakt. Hemubo heeft het in opdracht van Elan Wonen keurig gedaan. Het ziet er allemaal heel netjes uit. We hadden er ook weinig last van de werkzaamheden. Ik merkte het verschil in warmte zelf dus al goed, maar het is extra leuk om het ook daadwerkelijk nu op de afrekening te zien. Dit jaar kreeg ik voor het eerst een afrekening waarin vijf jaar met elkaar wordt vergeleken. Mijn gasverbruik is gewoon bijna gehalveerd!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden