Bijeenkomst over toekomst Kennemerduin

Publicatiedatum: 28-05-2019

 

Op dinsdagavond 4 juni organiseert Elan Wonen een bijeenkomst over de vernieuwing van Kennemerduin. De bijeenkomst start om 19.30 uur in de Theater de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede, inloop vanaf 19.00 uur. De inwoners van Heemstede worden hier van harte voor uitgenodigd.

Waarover gaat de bijeenkomst?

Tijdens de bijeenkomst gaan we met Heemstedenaren in gesprek over wat zij belangrijk vinden bij de vernieuwing van Kennemerduin. We lichten kort de doelstellingen voor het nieuwe Kennemerduin toe. Er worden nog geen nieuwbouwplannen voor het terrein met woonzorgcentrum en aanleunwoningen gepresenteerd. Die worden pas gemaakt nadat wij de wensen en ideeën van Heemstedenaren hebben gehoord.

Aanmelden

Deze avond vindt plaats op dinsdag 4 juni aanstaande in Theater de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Vanaf 19:00 uur staat koffie en thee klaar. Om 19:30 uur begint het programma, het duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Alle Heemstedenaren zijn van harte welkom, maar dienen zich wel uiterlijk 31 mei aan te melden via www.elanwonen.nl/kennemerduin/ zodat we van te  voren een idee hebben van de opkomst.

Meedenkgroep

Tijdens deze avond is het mogelijk om zich op te geven voor de interesselijst van de ‘Meedenkgroep Kennemerduin’. Dit wordt een groep van ongeveer 15 personen die voor Elan Wonen de komende tijd een belangrijke gesprekspartner zal zijn. In de meedenkgroep zullen omwonenden, huidige bewoners,  woningzoekenden en andere geïnteresseerden vertegenwoordigd zijn.  

Kennemerduin

Elan Wonen kocht Kennemerduin in 2017 van Ymere. Op het terrein staat een woonzorgcentrum dat gehuurd wordt door Zorgbalans. Het huidige hoofdgebouw is sterk verouderd en niet ideaal geschikt voor de zware zorgvraag van haar bewoners. Samen met Zorgbalans streven wij naar de bouw van nieuwe huisvesting, waardoor verpleeghuiszorg behouden blijft voor Heemstede. Om het grote tekort aan woningen in Heemstede aan te pakken willen we hiernaast op het Kennemerduin-terrein woningen bouwen voor mensen met een laag of modaal inkomen. De toekomstige woningen op Kennemerduin zijn overigens niet alleen bestemd voor ouderen, maar ook voor andere leeftijdsgroepen.

 

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden