Kijkmiddag in J.J. Hamelinkstraat

Geplaatst op
10

Tussen de Schipholweg en J.J. Hamelinkstraat in Haarlem bouwt Elan Wonen 3 woonblokken. Hier worden 198 sociale huurwoningen met 1-, 2- en 3-kamerwoningen neergezet. Maandag 4 september konden de eerste kandidaat-huurders de woningen bekijken. Deze woningen worden vanaf het najaar in fases opgeleverd.

Woonblok Hof van Clothilde wordt als eerste opgeleverd

De woningen in Hof van Clothilde variëren van 47 m2 tot 67 m2. Alle woningen hebben een buitenruimte en in het gebouw is een lift aanwezig. Op een later moment gaan de woningen in het Hof van Clovis en in Hamelinkveste in de verhuur. Vanaf de Schipholweg bekeken is Hof van Clothilde het linker, iets gebogen, woonblok. Hof van Clovis is het middelste woonblok en Hamelinkveste is het rechter woonblok, naast Albert Heijn.

Kandidaten konden reageren via Mijnwoonservice.nl

Woningzoekenden hebben een inschrijving nodig op Mijnwoonservice.nl om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen. De woningen worden vervolgens op basis van inschrijfduur toegewezen.

De koopwoningen en vrije sector appartementen worden niet door Elan Wonen aangeboden.

Meer informatie over het nieuwbouwproject

Wilt u meer weten over het project aan de J.J. Hamelinkstraat? Neemt u dan een kijkje op deze pagina.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stormschade

Schade door storm: Wie belt u?

De komende maanden kan het soms hard waaien. Het KNMI waarschuwt dan met code geel, oranje of rood voor storm en harde windstoten. In dit nieuwsbericht leest u wie u belt in het geval van stormschade.
Lees meer
Woningverbetering_klusser

Een reparatie melden via onze website

Heeft u een reparatie in huis? En wilt u dit doorgeven? Gebruik dan het formulier op www.elanwonen.nl/reparatie-melden. Op deze pagina kunt u stap voor stap aangeven waar de reparatie zich bevindt en wat er precies kapot is. Als u het formulier heeft ingevuld, krijgt Elan Wonen hier een melding van. Wij maken dan een afspraak met u.
Lees meer
Muurschildering_Nagtzaamplein_2_kln

Terugblik op muurschildering Nagtzaamplein

Aan het Nagtzaamplein in Haarlem zijn 2 woningen van Elan Wonen opgefleurd met een muurschildering. Het ontwerp is gemaakt door kunstenaar Munir de Vries. Bewoners uit de buurt hebben meegedacht over het ontwerp.
Lees meer